NIEUWS

Blijf op de hoogte van al het nieuws van- en over Waterskischool Stille Belter.

Berichtgeving rond het coronavirus (Covid-19)

In verband met het coronavirus geldt er op dit moment een speciaal protocol op onze waterskischool. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor onze werkwijze en onze evenementen. Lees hieronder hoe wij hiermee omgaan en wat wij van onze bezoekers verwachten.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Daarbij treffen wij een aantal extra maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. U bent verplicht mee te werken aaan onderstaande voorschriften om de gezondheid van uzelf maar vooral van een ander te beschermen.

VOOR ALLE BEZOEKER/GASTEN GELDT: 

ALS U KOORTS HEBT OF VERKOUDEN BENT KOMT U NIET NAAR ONS TOE. BLIJF DAN THUIS!! DIT GELDT OOK VOOR UW GEZINSLEDEN.

Na te leven regels tijdens het waterskiën

  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
  • Volg altijd de aanwijzingen op van de instructeur en de medewerkers 
  • Er is geen toiletvoorziening aanwezig, dus kleed je thuis vast om
  • Heb je een eigen wetsuit? Gebruik deze dan!! Gebruik je een wetsuit van de waterskischool? Geeft deze na gebruik niet aan een andere skiër. De volgende deelnemer krijgt een ongebruikt wetsuit.
  • De instructeur kan je niet helpen met het aan en uittrekken van de ski’s 
  • Om de 1,5 meter te kunnen waarborgen is het maximun aantal personen in de boot 2 volwassenen (de bootbestuurder en de instructeur) 

 

 

 

Scholierensport / landelijke open dag 2019

Op zaterdag 15 juni  en zondag 16 juni 2019 houdt WSV de Stille Belter in samenwerking met Waterskischool de Stille Belter, de landelijke open dag en ook zijn scholieren uitgenodigd om eens te komen waterskiën / wakeboarden.

De kosten bedragen €12.50 p.p.

Heb je altijd al eens op het water willen staan met ski s wij geven jou die mogelijkheid, om eens achter een dikke boot te hangen of opzij daarvan. De les duurt ongeveer 20 minuten je krijgt dan een stukje uitleg over onze sport, droogtraining dan pak aan en zwemvest en dan het water op. Waarbij je van deskundige instructeurs les krijgt en waarbij we alles uit de kast trekken om jou het gevoel te geven van skiën op water. En als je vader / moeder/voogd dan meegaat om foto`s te maken heb je er ook een leuke herinnering aan.

Als je goed je best doet en nadien je mooiste foto instuurt dan kan het maar zo zijn dat je een gratis les krijgt, de datum is zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 Wij  kunnen  niet  het weer voorspellen of het mooi weer wordt maar de les blijft staan mocht het slecht weer zijn dan prikken we gewoon een nieuwe datum.

Scholieren in de Noordoospolder geven zich op via Sport in NOP, anderen kunnen zich aanmelden via voorzitter@stillebelter.nl

Tot ziens op het water.

Bestuur WSV de Stille Belter / Waterskischool de Stille Belter


Zondag 10 juni Nationale Open Dag bij WSV De Stille Belter

Altijd al willen waterskiën of wakeboarden? Zondag 10 juni is het weer mogelijk bij Waterskivereniging De Stille Belter te waterskiën of wakeboarden voor maar €10,–.

Zeker met de weersvoorspellingen de komende weken ben je toch het liefst op het water! Waag de sprong in het water en ervaar het zelf met de begeleiding van ervaren instructeurs om jou te helpen.

Tussen 10.00uur en 16.00uur staan onze instructeurs voor jullie klaar om je een spetterende dag te bezorgen, dus neem je familie en vrienden mee.

Meer informatie? http://stillebelter.nl.