Over ons

Beleef de sensatie van waterskiën en wakeboarden, voor beginnende, ervaren en professionele watersporters bij Waterskischool Stille Belter.

Waterskischool Stille Belter is in 2007 opgericht en heeft erkende waterski en wakeboard instructeurs, die hun opleiding bij de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond hebben gevolgd. Ook zijn zij in het bezit zijn van EHBSO en reanimatie met AED voor volwassenen en kinderen.

Wij varen met 2 Mastercrafts en 1 Ski Nautique die we ook kunnen uitrusten met een “boom” om het zo nog makkelijker te leren.

Voor info kun je contact opnemen.


Harry Middeljans
Harry Middeljans

Instructeur

Ben in 1983 bevangen door het virus waterskiën, in 1990 lid geworden van WSV de Stille Belter. In 1997 bestuurslid demoteam en vanaf 1998 tot 2008 voorzitter van WSV de Stille Belter en vanaf 2017 tot op heden weer. Heb in 1999 de cursus Waterski en Wakeboard Instructeur niveau 2 gedaan en behaald ben in 2004 docent van deze opleiding geworden bij de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond (NWWB). Hebben de cursus gemoderniseerd naar maatstaven NOC-NSF en een opfriscursus in 2006 gegeven en ben nu bevoegd Waterski & Wakeboard Instructeur niveau 3. Ben van 2008 tot 2015 algemeen directeur NWWB geweest. Heb cursus gevolgd Preventieve Seksuele Intimidatie (Veilig Sportklimaat) 2005, EAME Coaches Seminar 2005, Kanjers in de Sport 2006. Heb een VOG-verklaring, en in bezit van reanimatie en AED-diploma.

Ingmar Bergkamp
Ingmar Bergkamp

Instructeur

Hallo allemaal ik ben Ingmar Bergkamp 48 jaar jong. Vader van twee waterski dochters. Ben zelf op 15 jarige leeftijd begonnen met waterskiën. Daarna ging het snel alles geprobeerd. In 2000 instructeur geworden voor de NWWB niveau 3 . Heb daarnaast ook nog reanimatie en VOG verklaring. Vaarbewijs en praktijk Vaarbewijs. In het verleden met het demo team in heel Nederland onze kunsten laten zien op: ski/ wakeboard/ stoel op schijf/blotevoeten en de schans.

Wijpke Nijmeijer
Wijpke Nijmeijer

Instructeur

Ben 56 jaar oud ben vanaf mijn 11e bezig met de waterskisport altijd op locatie Stille Belter, en een van de eerste die daar skiede, is al ruime tijd bestuurslid van Waterskivereniging de Stille Belter, met de functies bestuurslid materiaal en is een paar jaar voorzitter geweest. Heeft in 2006 zijn Waterski & Wakeboard diploma niveau 3 behaald en in bezit van VOG en reanimatie.

Rene Nijmeijer
Rene Nijmeijer

Instructeur

Ben René, geboren op 18 oktober 1973 in Hoogeveen. Woon sinds 2001 in Wanneperveen en exploiteer een jachthaven. Als klein jongetje was ik al met boten bezig, waterskiën doe ik al vanaf m’n tiende jaar. Vanaf die tijd ook al lid van waterskivereniging “De Stille Belter”. Geruime tijd heb ik als stuurman deel uitgemaakt van het toenmalige showteam van de vereniging. Sinds 2007 heb ik de officiële papieren gehaald voor waterski instructeur en hebben we gemeend een waterskischool te starten om ook andere mensen te interesseren voor de waterskisport.

Leonard Smit
Leonard Smit

Instructeur

Bezig met de waterskisport sinds 1990. In de begin jaren, Veel met klassiek waterskiën bezig gehouden met voorkeur voor slalomskien. Later allrounder in demonstratie team en barefoot skiën. Na vele jaren bestuurslid van de waterski vereniging te zijn geweest. Hebben we met een aantal bestuursleden onze instructeurs papieren behaald. Hieruit is ook waterskischool stille Belter ontstaan. Sindsdien actief met het lesgeven aan groepen en kinderen.

Gea ten Cate
Gea ten Cate

Planner boekingen

Mijn naam is Gea ten Cate, geboren op 16 juni 1974 in Hoogeveen. Ik woon al jaren in Wanneperveen en ben bestuurslid van waterskivereniging “De Stille Belter”. Heb een tijdje deel uitgemaakt van het showteam. Voor de waterskischool mag ik de aanvragen en boekingen verwerken.

Ivar Middeljans
Ivar Middeljans

Assistent

Ga van jongs af aan al mee naar de waterski baan en weet dus ook hoe je les moet geven en de instructies, eerst klassiek leren skiën en daarna Wakeboarden, volg nu CIOS-opleiding en help mee op de wal of in de boot. Heb een EHBO-reanimatie en AED-diploma en in bezit van een VOG-verklaring.

Kirsten Bergkamp
Kirsten Bergkamp

Assistent

Hallo mijn naam is Kirsten Bergkamp, ik ben 13 jaar oud. Ik waterski al vanaf dat ik 4 was. Ik vind het super leuk om te doen en het is voor mij een hobby. Mijn droom is om waterski wedstrijden te doen, en steeds beter te worden. Ik doe vanaf mijn 9e ook aan blootvoetskiën. Ik heb niet vaak kunnen blootvoetskiën, want het weer liet het niet toe. In de winter ga ik meestal skiën in de sneeuw.

Piet Jorens
Piet Jorens

Assistent

Hoi ik ben Piet. Ben geboren 22 juli 1959, op t schip wat toevallig in Almelo lag. Opgegroeid in Vreeswijk aan de Lek. Uiteindelijk terecht gekomen in Staphorst. Mijn grootste hobby is water. We brengen dan ook veel tijd door op het water. Hierdoor ben ik ook met het waterskiën in aanraking gekomen. Sinds 2 jaar ben ik betrokken bij de waterskischool en verricht diverse werkzaamheden variërend van waltraining tot varen.

Sophie Bergkamp
Sophie Bergkamp

Assistent

Hallo ik ben Sophie Bergkamp. Ik ben 14 jaar, zit in 3 HAVO en ik hou van waterskiën. Ik vind het leuk om les te geven en help daarom vaak mijn vader. Ik kan zelf wakeborden, waterskiën, piramide skiën en ik ben bezig met leren van blootvoet skiën.

ONZE PARTNERS