Op zaterdag 15 juni  en zondag 16 juni 2019 houdt WSV de Stille Belter in samenwerking met Waterskischool de Stille Belter, de landelijke open dag en ook zijn scholieren uitgenodigd om eens te komen waterskiën / wakeboarden.

De kosten bedragen €12.50 p.p.

Heb je altijd al eens op het water willen staan met ski s wij geven jou die mogelijkheid, om eens achter een dikke boot te hangen of opzij daarvan. De les duurt ongeveer 20 minuten je krijgt dan een stukje uitleg over onze sport, droogtraining dan pak aan en zwemvest en dan het water op. Waarbij je van deskundige instructeurs les krijgt en waarbij we alles uit de kast trekken om jou het gevoel te geven van skiën op water. En als je vader / moeder/voogd dan meegaat om foto`s te maken heb je er ook een leuke herinnering aan.

Als je goed je best doet en nadien je mooiste foto instuurt dan kan het maar zo zijn dat je een gratis les krijgt, de datum is zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 Wij  kunnen  niet  het weer voorspellen of het mooi weer wordt maar de les blijft staan mocht het slecht weer zijn dan prikken we gewoon een nieuwe datum.

Scholieren in de Noordoospolder geven zich op via Sport in NOP, anderen kunnen zich aanmelden via voorzitter@stillebelter.nl

Tot ziens op het water.

Bestuur WSV de Stille Belter / Waterskischool de Stille Belter